ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ASKERE HEDİYE

Anaokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekâtı'na katılan askerlere termal çorap ve içlik; operasyonda PKK/PYD'li teröristlerden temizlenen Afrin'deki köylerde yaşayan çocuklara ise oyuncak gönderdi.
Anaokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 'Soğuk cepheye sıcak hediye' sloganıyla Zeytin Dalı Harekâtı'nda görev alan askerlere termal içlik ve termal çorap, Türk askeri tarafından PKK/PYD'li teröristlerden temizlenen Afrin'deki köylerde yaşayan çocuklara da 'Kardeşim sana oyuncak getirdim' sloganıyla oyuncak gönderdi. Hediyeler, kargo ile Kilis 2. Hudut Tabur Komutanlığı'na gönderildi.
Anaokulunun kurucusu, "Okulumuzda iki tane sosyal sorumluluk projesi düzenledik. Askerlerimize moral desteği ve çocuklarımızın ve bizlerin onların yanında olduğumuzun mesajını vermek istedik" dedi.