MİNİK ÖĞRENCİLER GÜLE OYNAYA İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR

Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları Anaokulu örgencileri oyun oynayıp şarkı söyleyerek ya da resimlerden görerek İngilizce öğreniyor. Okul kurucumuz: Öğretmen arkadaşlarımız sınıftan içeri girince tamamen İngilizce konuşuyor, dedi. Bu çerçevede çocukların kendine özgü gelişim ve öğrenme özellikleri göz önüne alınarak verilen İngilizce eğitiminde miniklerin yaş gruplarına göre oyun ve etkinlikler gerçekleştiriliyor. Adeta güle oynaya İngilizce öğrenen çocuklara, şarkılar, oyunlar, hikayeler, resimler, resim kartları ya da videolar eşliğinde İngilizce eğitimi veriliyor.İngilizce öğretmenimiz: Amacımız çocuklara tamamen kendi ana dillerini öğrendikleri şekilde ortam hazırlamak, oyunlarla, şarkılarla, çeşitli görsellerle, onlara yaş düzeyine uygun bir eğitim ortamı sağlamak, dedi.