ÖZEL VELİBABA SEVGİ TOMURCUKLARI ANA OKULU CUMHURİYET BAYRAMININ KUTLADI

Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları Anaokulun da Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94. yılı dolayısıyla kutlama etkinliği düzenledi. Anaokulu öğrencilerinin ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Salonda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemini belirten şiirler okudu ve şarkılar söyledi. Veliler ,  miniklerin Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını izledi.

Başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kanlarıyla, canlarıyla, fikirleriyle, bilekleriyle, yürekleriyle Türk İstiklalini ve Türk Cumhuriyetini bizlere armağan eden bütün ölümsüz kahramanlarımızı saygıyla, şükranla ve minnetle anıyorum. Yavrularımıza Cumhuriyet bilincini aşılamak, atalarımızın o destansı mücadelesini anlatmak, büyük Atatürk'ün gelecekle ilgili hepimize bıraktığı ülküyü, hedefi ve ideali aktarabilmek gerçekten önemli.