ÖZEL VELİBABA SEVGİ TOMURCUKLARI ANA OKULU MİNİKLERİ ÇÖMLEK YAPIMINI ÖĞRENDİ

Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları öğrencileri çömlek yapmayı öğrendi. Çamura dokunup vazo yapan kreşin minikleri, yaptıkları vazoları annelerine hediye edecek.

3-6 yaş arası çocukların yer aldığı çalışmalar da doğanın 4 elementini tanımaya başlayan minikler çamura dokunup çömlek yaptı.

Tüm öğrenciler tek tek çamura dokunurken hayallerindeki çömlekleri öğretmenlerinin yardımıyla yaptı. Kurumaya bırakılan mini çömlekler daha sonra fırınlanıp ardından öğrenciler tarafından boyanacak.

Bu sayede sanat becerileri, yaratıcılıkları ve estetikleri gelişmiş olacak. Birçok çoğunun ilk deneyimi ve çok keyif alıp, güzel vakit geçirdiler.

Çok eğlenen ve hoş vakit geçiren çocuklar ise "Çamura dokunup, çok güzel vazolar yaptık. Onları annelerimize hediye edeceğiz. Annelerimiz çok sevinecek" dedi.