ÖZEL VELİBABA SEVGİ TOMURCUKLARI ANA OKULU YIL SONU GÖSTERİSİ

Pendil-Dolayoba’da Eğitim veren Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları Ana Okulu yıl sonu müsameresi göz kamaştırdı.
2017- 2018 Eğitim Öğretim yılının sonlarına yaklaşırken tüm okullar yıl sonu gösterisi hazırladı. Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları Anaokulu da bir yılı düzenlediği gösteriyle taçlandırdı. Düzenlenen gösteriye minik öğrencilerin velileri katılım sağladı.
Minik öğrencilerin performanslarıyla devleştiği gösteri saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.
Açılış konuşmasını Okul Kurucusu Zeynep Yeneroğlu yaptı. Yeneroğlu konuşmasında, "Yıl boyunca öğrencilerimize eğitim, öğretim anlamında ve başlayacakları okullarda zorluk çekmemeleri için çeşitli etkinliklerin yanı sıra sorumluluk hassasiyeti öğretmenin mutluluğu içerisindeyiz. Değerli katılımcılar çocuklarımızın sergileyecekleri kareografilere lütfen oyun olarak görmeyin. Yavrularımız en zor görevleri ve rolleri sorumluluk anlayışı içerisinde hassasiyetle hazırlandılar” dedi.
Yeneroğlu konuşması sonunda Bu Eğitim Öğretim yılı içerisinde ve sergilenecek gösteri için emeği geçen meslektaşlarına teşekkür etti.
Minik yürekler sahnede kendilerine öğretilen rolleri hatasız ve eksiksiz yerine getirirken solandan sık sık alkışlar aldı.
Yavrularını sahnede gören veliler ise duygusal anlar yaşadı.