ÖZEL VELİBABA SEVGİ TOMURCUKLARI ANAOKULU SURVİVOR ETKİNLİĞİ

Özel velibaba sevgi tomurcuklari anaokulu, yaşları 3 ila 6 arasında değişen çocukları eğlendirmek ve onların zor koşullara alışmasını sağlamak amacıyla "Survivor Show" adlı etkinlik düzenlendi.

Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte minikler, engellerin üzerinden atladı, altından sürünerek geçti, tırmandı, slalom yaptı ve kaydıraktan kaydı. Böylece çocuklar hem zamanla yarıştılar hem de zor koşullarla nasıl mücadele edeceklerini öğrendiler.

Yaklaşık bir saat süren etkinliğin ardından en iyi dereceyi elde eden çocuklar sembolik madalya ile ödüllendirildi, tüm çocuklarda da çeşitli hediyeler verildi. Öğrencilerimiz yarışmalarda adeta ağabeylerine, ablalarına taş çıkartarak başarıyla etkinliği tamamladılar. Yaz okulu döneminde de çeşitli aktivitelerimiz tüm hızıyla devam edecek.