ÖZEL VELİBABA SEVGİ TOMURCUKLARI MİNİKLERİ AŞÇI OLDU

Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları Anaokulu öğrencileri eğlenerek eğitim yapıyor. Okulun 5 yaş öğrencileri, aşçı olup el emekleriyle kurabiye yaptı. Öğrencilerin severek ve heyecanla yaptığı kurabiyeler, velileri tarafından çok beğenildi. Aşçı şapkaları ve eldivenlerini giyen öğrenciler, kurabiyeleri yuvarlayıp üzerlerini süsledi. Kurabiyeler piştikten sonra da evlere götürüldü.

Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları Anaokulu kurucusu, bu etkinlikle öğrencilerin, bir işi kendisi olarak yapıp başarmanın ve güzel sonuçlar almanın keyfini yaşadığını söyledi. Kurucu öğrencilere kendine güven duyma ve başka işleri de severek, isteyerek ve zevkle yapıp sorumluluk alma bilinci kazandırıldığını belirterek, “Öğrencilere küçük yaşlarda sorumluluk vererek bir işi severek yaptırma, ileriki dönemlerde özgüven duygusunun oluşmasına ve bir işi yaparken gayretli ve istekli olmasına katkı sağlayacaktır. Şimdiden anaokulumuzda böyle sağlam temeller atılıyor.” dedi.