PALYAÇOLU EĞLENCE

Eğitim ve Öğretim Yılı etkinlikleri kapsamında Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları   Anaokulu öğrencilerine okul sevgisi kazandırmak ve okulda uyum sürecini hızlandırmak amacıyla palyaçolu eğlence düzenlendi.
Anaokulu içerisinde düzenlenen palyaçolu eğlence anaokulu öğrencileri tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken, öğrenciler eğlence programında doyasıya oynayıp eğlendi. Çocukların okula adapte olabilmesi ve okula uyum sürecinin hızlandırılması amacıyla programın düzenlendiğini belirten Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları  Anaokulu Kurucusu, “Amacımız çocuklarımızı sosyal hayat başta olmak üzere bir üst öğrenime hazırlamaktır. Çocuklarımız ilk defa ailelerinden ayrıldığından uyum süreçlerinin uzaması gayet olağan bir durum. Gayemiz, bu aşamada yaptığımız etkinliklerle çocukların okula sevgisini ve uyumlarını biran önce tamamlayıp, onları eğitime hazırlamaktır. Programda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.