ÜNİVERSTELİ GENÇLERDEN ANA OKULU İÇİN OYUN ALANI TASARLADI

Gençler final ödevi kapsamında anaokulunun bahçesi için oyun ve etkinlik alanı tasarladı. Küçük öğrenciler için ip alanı, amfi ve bostan tasarlayarak miniklerin hem eğlenip hem öğrenmesini amaçladı.

Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri Deneysel Mimarlık dersi kapsamındaki final ödevleri için Cibali Ortaokulu’nun bahçesine oyun ve etkinlik alanları tasarladı. Anaokulu öğrencileri için ipler ile tasarlanan oyun alanı ve etkinlik amfisi tasarlayan öğrenciler önce okul müdürü Halit Akçay, okul idaresi ve ana okul öğretmenlerine tasarımlarını sunarak yorumlarını aldı. Ahşap ağırlıklı tasarımlar için Asmaz Yapı’nın, duvar boyamaları için Polisan’ın sponsor olduğu projede öğrenciler tasarımların üretim sürecinde de yer aldı. Tüm aşamaların sonunda ise gençler yeni oyun alanlarını minik öğrencilerle buluşturdu.