YERLİ MALI ETKİNLİĞİ

Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları Anaokulu öğrencileri, 12-18 Aralık günlerini kapsayan Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası'na dikkat çekmek amacıyla pazar esnafı olup meyve sebze sattı, müşteri olup alışveriş yaptı, zabıta olup pazarcıları denetledi.
Tutum ve yatırım alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılması gerektiği düşüncesiyle Özel Velibaba Sevgi Tomurcukları Anaokulu, farklı bir etkinliğe imza attı. Pazar esnafı kıyafetleri giyen kreş öğrencileri, kreş bahçesinde meyve sebze satışı yaparken, kimi öğrenciler de müşteri olup alışveriş yaptı. Rolüne kendini kaptıran bazı öğrenciler sandalyelere çıkıp müşteri çekebilmek için bağırdı. A'dan Z'ye her şeyin düşünüldüğü etkinlikte kimi öğrenciler ise zabıta memuru olup pazarcıları denetledi.
Gösterinin sonunda ise öğrenciler hep birlikte masaya oturup Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan yiyeceklerden yedi.
Etkinlikte tutum ve yatırım alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığına dikkat çekildi.